Cultuurnacht Breda

We kijken met trots terug naar de cultuurnacht bij Stichting Prisma Breda . Het was een geweldige avond met een fantastische opkomst.

Thema was: “Beleef ver  weg om de hoek” (Onverwachte Ontmoetingen)

“Beleef een andere cultuur en tradities om de hoek. Geen  tijd gehad om te vragen maar wel de interesse? terughoudend wegens onbekende reactie? Kom en beleef het met ons. ” Kom wie je ook bent Kom ” Mevlana Celaleddini Rumi.

De gasten hebben  kunnen genieten van verschillende voorstellingen en workshops, waaronder:

-Turkse muziek : Turkse volksdans –  Kanun ( Turkse instrument) – Ney (Turkse fluit) – Saz ( Turkse gitaar)

-Turkse kunst : Ebru kunst ( papiermarmeren) – Kalligrafie – Keramiek kunstwerk – Tezhip kunstwerk ( op papier)

-Ottomaanse hoek (traditionele Turkse hoek) met cig köfte+Turkse koffie

En natuurlijk heerlijke Turkse hapjes, zoals baklava en Turkse pizza. Op naar volgend  jaar!

33344455577766622211166554422987654321DSC_1045

Sociaal Cultureel Centrum Stichting Prisma

This entry was posted in Geen categorie, Nieuws. Bookmark the permalink.